címke: Ryan Giggs

Az alvás tudománya / 3 hónapja
A labdarúgók világa gőzerővel keresi a tökéletes alvás titkát, nyomában lepedő matracon nem marad. Alvásguruk, hálókapszulák és viselhető kütyük segítenek a kor csillagainak olyan frissen és üdén nekiállni az egész napos focizásnak, amiről elődeik álmodni sem mertek.
Örömfoci / 8 hónapja
Áll a régi közhely: egy kép többet mond ezer szónál. Ryan Giggs pályafutásáról azonban 200 klasszikus kép sem lenne elég. Átkozott közhelyek!
Az én csapatom / 1 éve
Húsz év telt el, hogy a Manchester United három címet nyert egy idény alatt. A csapat csatára korábbi társai közül válogatott, az Aston Villából, a Blackburnből és a Sunderlandből is.
Premier League / 1 éve
James Milner, a Liverpool játékosa ötszázadik Premier League-meccsét játszotta. Ebből az alkalomból a FourFourTwo összeállított egy kezdő tizenegyet abból a maréknyi játékosból, akik szintén elérték pályafutásuk során ezt a mérföldkövet. Érdekes csapat született.
Old Trafford / 2 éve
José Mourinho alatt erősen billeg a kispad az Old Traffordon, de a Manchester United jóval nagyobb krízissel néz szembe, mint egy egyszerű edzőváltás. A kialakult helyzet nem csak a portugál hibája, és nem mindegy, kit neveznek ki a helyére.
2 éve
A Manchester United legendája, Ryan Giggs elárulta, hogy annak idején ajánlotta a klub vezetésének, és főleg az edzőjének, Louis van Gaalnak, hogy vásárolják meg Gabriel Jesúst és Kylian Mbappét, ráadásul akkor még csak ötmillió fontot kellett volna kiadni értük.
3 éve
Neymar, a francia Paris Saint-Germain brazil támadója mindössze huszonöt éves, de már elismerésre méltó gyűjteménnyel rendelkezik, már ami a sárga és piros lapokat illeti.