címke: Ronald Koeman

Top 10 / 2 hónapja
Valószínűleg mindannyian emlékszünk olyan játékosra a Premier League-ben, akit egy csapat (és annak edzője) nagy reményekkel igazolt le sok pénzért, aztán annyira nem vált be, hogy végül a trénernek kellett vennie a kalapját.
Örömfoci / 7 hónapja
Franz Beckenbauer és Bobby Moore a labdarúgás két ikonikus hátvédje, de nem egyedül ők testesítik meg a védelem művészetét. Az FFT most a legnagyobbak előtt tiszteleg, kezdve a catenaccio királyától a modern mesterig.
Örömfoci / 7 hónapja
Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan Marco van Basten is az első trófeájáig segítette nemzete válogatottját. Az 1988-as Eb egész jól bejött a hollandok harmadik számú csatárának…
Kérdezd meg pacekba! / 8 hónapja
Hogyan járta meg a három legnagyobb holland klubot? Milyen volt testközelből José és Pep? Edzhette volna a Manchester Cityt is? Megtörölközött a német mezzel? Kérdéseidre válaszol: Ronald Koeman.
3 éve
Ronald Koemant nevezték ki a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, aki játékosként 78 alkalommal bújt a narancssárga mezbe, és az 1994-es világbajnokságon kapitányként vezette a nemzeti csapatot.
7 éve
Eldőlt, hogy az idény végén otthagyja a holland bajnokságban szereplő Feyenoordot a csapat jelenlegi vezetőedzője, Koeman Roland.
7 éve
Három hónapos téli álomba szenderült a magyar futball, bár e cselekedet előtt sem volt valami nagy fickándozás. Jobb helyeken még nyitva van a bolt, azonban a hazai nagyon hosszú szünet se zavarjon meg: a magyar FFT bőven ellát jó focival, így irány a legközelebbi újságos, akitől kérd kedvenc futballmagazinod legújabb kiadását!