címke: Romelu Lukaku

top 10 / 7 hónapja
Akárhogy is nézzük, a csatárok aranykorát éljük, a FourFourTwo pedig még közülük is igyekezett kiválasztani a tíz legjobbat.
Örömfoci / 8 hónapja
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján a FourFourTwo felidézi a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
Belgium-Brazília / 9 hónapja
A világbajnokságon rengeteg kritikát kap az esései miatt a brazil Neymar, a fél internet a róla készült mémeken pörög. A belga Romelu Lukaku azonban megvédte a PSG sztárját.
örömfoci / 10 hónapja
A labdarúgás történelme hemzseg azoktól az esetektől, amikor egy játékos tündökölt a klubjánál, vagyonokat szerzett a csapatának, majd megvette egy nagyobb klub, ahol csetlett-botlott, és csak árnyéka volt korábbi önmagának.
1 éve
Három nullra nyert az Old Traffordon a Manchester United a Stoke City ellen, így tizenkét pont a hátránya a tabellán élen álló, a városi rivális Cityvel szemben. Antonio Valencia bal lába rendesen elsült a hazaiak első góljánál.
1 éve
Kijött a Premier League éves fizetési listája, amin az egyik legmeglepőbb adat talán az, hogy a gőllövőlistát tizennyolc találattal vezető Harry Kane, a Tottenham Hotspur válogatott csatára mindössze a 35. a listán, és olyan játékosok előzik meg, hogy égnek áll a haja annak, aki elolvassa.