címke: Rogerio Ceni

örömfoci / 7 hónapja
Nincs a világon kapus, aki több gólt szerzett volna, mint a szabadrúgások és büntetők brazil nagymestere.
5 éve
Szinte hihetetlen, de újabb gólt szerzett Rogerio Ceni. A kapus immár 126 gólnál jár. Azért ismerünk megannyi támadót, aki meg sem közelíti ezt a számot.
6 éve
Rogerio Ceni, a brazil Sao Paulo labdarúgócsapatának kapusa megdöntötte Ryan Giggsnek, a Manchester United már visszavonult, emblematikus figurájának egyik rekordját, amely az egy klub színeiben megnyert mérkőzésekre vonatkozott.
6 éve
Ismét gólt szerzett Rogerio Ceni, a Sao Paulo veterán kapusa. A leginkább góljairól elhíresült sportember ezúttal is tizenegyesből volt eredményes, az áldozat most a Gremio volt, csapata pedig éppen ennek a találatnak köszönhetően nyerte meg a meccset 1-0-ra. Rogerio Ceni egyébként korábban már bejelentette, hogy az idény végén visszavonul a labdarúgástól.
6 éve
Rogerio Ceniről lassan elképzelhetetlen lesz, hogy visszavonuljon, vagy hogy soha többet ne szerezzen egyetlen gólt sem. A Sao Paulo lassan aggastyánnak számító kapusa a Cruzeiro elleni bajnokin tizenegyesből talált a kapuba, ezzel nagyban hozzájárult csapata 2-0-s győzelméhez. Ceniről egyébként lassan majd el kell képzelnünk azt, amit nehezen tudunk: vagyis azt, hogy az év végén visszavonul.
7 éve
Rogério Ceni, a Sao Paulo 40 éves kapusa berúgta 110. gólját. Mindez La Pazban, a The Strongest-Sao Paulo Libertadores Kupa-meccsen történt, amelyet 2-1-re a bolíviai csapat nyert meg.
7 éve
A veterán brazil kapus újra megcsillantotta kivételes szabadrúgó képességét: ezúttal a Guaraní kapuját vette be a második félidőben, csapata, a Sao Paulo ezzel a találattal szerezte meg ismét a vezetést, és mint később kiderült, a három pontot is begyűjtötte. Ez volt Rogério Ceni 109. gólja pályafutása során.
8 éve
A mesteri szabadrúgásairól is ismert Rogerio Ceni most a Bahía kapuját vette be az első félidőben, a tökéletesen kivitelezett lövést bizony még David Beckham is megirigyelte volna. A meccset egyébként a Sao Paulo nyerte 2–0-ra.
1