címke: Roberto Martinez

Meccsek, amik... / 1 éve
A jelenleg a belga válogatottat irányító Roberto Martínez játékosként és edzőként is ezer szállal kötődik a Premier League-hez. Az FFT-nek elárulta, mely meccsekre emlékszik a legszívesebben pályafutásából.
Santiago Bernabéu / 1 éve
A világ legnagyobb klubját nagyon nehéz irányítani, és Julen Lopetegui gyorsan megbukott a Real Madrid kispadján. Hétfőn kirúgták, de jó kérdés, hogy ki jöhet számításba, hiszen olyan nem lehet, hogy a Realnak nincs edzője.
Stamford Bridge / 2 éve
Eden Hazard-ral kapcsolatban már régóta pletykálják, hogy el akarja hagyni a Chelsea csapatát, és új klub után néz. Roberto Martinez, a belga válogatott edzője szerint ha a játékos tényleg váltani akar, most jött el a legjobb pillanat.
Belgium-Brazília / 2 éve
A világbajnokságon rengeteg kritikát kap az esései miatt a brazil Neymar, a fél internet a róla készült mémeken pörög. A belga Romelu Lukaku azonban megvédte a PSG sztárját.
Örömfoci / 2 éve
Attól még, hogy az Arany Nemzedékből válogathatsz, nem biztos, hogy könnyű a dolgod. Ki más tudná ezt jobban, mint a belgák edzője, Roberto Martínez, aki először megy válogatottal vb-re?