címke: Rivaldo

Örömfoci / 11 hónapja
A brazil labdarúgás világuralmi törekvései régre nyúlnak vissza, de 1970 óta igazán közkedveltek, javarészt Pelé sorsfordító döntésének köszönhetően. Sócrates, Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo és a többiek azóta is tettek-tesznek róla, hogy a selecao népszerűsége töretlen maradjon.
Kérdezd meg pacekba! / 1 éve
Bánja-e, hogy színészkedett a 2002-es vb-n? Toshack volt a legkeményebb vezetőedzője? Ki a jobb: ő vagy Zidane? Mi történt valójában ‘98-ban Párizsban? A FourFourTwo-olvasók ezen kérdésekie is válaszolt a brazil aranylabdás.
3 éve
Sorozatunkban a FourFourTwo.hu négy szerkesztőjének szemüvegén mutatunk be korábbi futballikonokat. A nyolcadik részben Rivaldo játékára emlékezünk.
3 éve
Gerrard, Owen, Del Piero, Robert Carlos, Rivaldo, Ballack, Desailly, Deco, Puyol, Mendieta és még sokan mások – talán már ez a névsor is elég volna ahhoz, hogy a kilencvenes évek második felének és a kétezres évek elejének futballrajongói azonnal felkapják a fejüket. Jó hírünk vannak, újra pályára lépnek mind, és a Star Sixes elnevezésű tornát július 13-tól közvetíti a Sport TV.
5 éve
Mint arról beszámoltunk, Rivaldo, a brazil másodosztályban szereplő Mogi Mirim elnöke megunta, hogy csapata gyengén teljesít, és úgy döntött, beszáll játszani a csapatba, amelyben egyébként fia is szerepel. Most mindketten gólt szereztek.