címke: Rio Ferdinand

Kérdezd meg pacekba! / 7 hónapja
Kitől keményebb a letolás: Fergie-től vagy Redknapptől? Mi fájt jobban: kihagyni egy Eb-t vagy elveszteni a kapitányi karszalagot? Kézfogás: van értelme? Ő lesz az új James Bond?
Premier League / 9 hónapja
James Milner, a Liverpool játékosa ötszázadik Premier League-meccsét játszotta. Ebből az alkalomból a FourFourTwo összeállított egy kezdő tizenegyet abból a maréknyi játékosból, akik szintén elérték pályafutásuk során ezt a mérföldkövet. Érdekes csapat született.
Pszichológia / 1 éve
Ha azt akarod, hogy a legfontosabb mérkőzések után ne könnyek, hanem pezsgő folyjon az öltözőben, akkor jó helyen jársz. Az FFT összeszedte a legjobb tippeket.
5 éve
Rio Ferdinand, a Manchester United egykori, és a Queens Park Rangers mostani védője nem érti, hogy egykori klubja a nyáron miért adta el a saját nevelésű Danny Welbecket a bajnoki rivális Arsenalnak. Nem ért egyet Louis van Gaal döntésével, szerinte a klubnál megőrültek.
5 éve
A karrierje vége felé járó Rio Ferdinand idén hagyta el a Manchester United csapatát, és a Queens Park Rangershez igazolt. Visszanézve az utóbbi másfél évtizedre, szerinte nagy baj, hogy ma már a fiatal játékosok még azelőtt kapnak egy rakás pénzt, mielőtt bármit is letennének az asztalra.