címke: Rio Ferdinand

Örömfoci / 6 hónapja
A legígéretesebb angol játékosok alkotta válogatottól egy évtizeden át várták, hogy trófeát hozzon haza, de sorra kudarcot vallott. Bemutatjuk a labdarúgók útját, amit heves médiaérdeklődés, hamis sejkek és szédítő nők kísérte.
Fociakadémia / 10 hónapja
A Manchester United korábbi játékosa a FourFourTwo kérésére felvázolja, mi az öt legfőbb jellemzője egy modern középhátvédnek. Hánynak felelsz meg?
Örömfoci / 1 éve
Rio Ferdinand 2008-ban csatlakozott azon kivételes Manchester United-kapitányok sorához, akik magasba emelhették a Bajnokok Ligája trófeáját. Most felidézi a moszkvai győzelem eufóriáját, valamint a West Ham, a Leeds és a válogatott kötelékében töltött évek legemlékezetesebb pillanatait.
Man City / 2 éve
A Manchester United legendájának elmondása szerint Pep Guardiola egy született géniusz, akinek munkássága az elmúlt években megváltoztatta a labdarúgást.
Kérdezd meg pacekba! / 2 éve
Kitől keményebb a letolás: Fergie-től vagy Redknapptől? Mi fájt jobban: kihagyni egy Eb-t vagy elveszteni a kapitányi karszalagot? Kézfogás: van értelme? Ő lesz az új James Bond?
Premier League / 3 éve
James Milner, a Liverpool játékosa ötszázadik Premier League-meccsét játszotta. Ebből az alkalomból a FourFourTwo összeállított egy kezdő tizenegyet abból a maréknyi játékosból, akik szintén elérték pályafutásuk során ezt a mérföldkövet. Érdekes csapat született.