címke: Ricardo Moniz

6 éve
Slomka Mirkó menesztése után a Hannover jelenleg is új edző után kutat a piacon, és nem kizárt, hogy Moniz Richárd személyében megtalálták a megfelelő választást.
6 éve
A nagyobb problémám azonban az ezzel az edzőváltással, hogy Moniz ugyan elmegy, de maradnak azok a játékosok, akiket az edző idecsábított, akik közül többen kijelentették, hogy a holland miatt jöttek a Fradihoz, akik – tisztelet a kivételnek – a nagy semmit mutatták, és akik milliókat vesznek fel “teljesítményükért” - írja a mifocink.com.
6 éve
Amíg a futballban előttünk járó nemzetek szurkolói annak örülnek, hogy csapatuk már készülhet a brazíliai világbajnokságra,  addig mi a hatvan évvel ezelőtti magyar csodán ámulunk még mindig, s őrjöngünk dühünkben az Egervári-csapat bénázásán. Ám félre bú és komorság, lazíts és fuss el a legközelebbi újságoshoz, kedvenc futballmagazinod legújabb kiadásáért!
6 éve
A jelenleg a Ferencvárosnál edző Fülöp Márton a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, már akkor nagy híve lett a Fradi holland edzőjének, amikor a Tottenhamnél dolgozott, mert fanatizmusa és hozzáértése miatt minden játékos imádta.
6 éve
Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője még emlékszik az előző, Újpest elleni meccsre, amikor az utolsó pillanatban nyerték meg a meccset. A tréner szerint a játékosai felkészültek, és csak győzelemben gondolkoznak.