címke: Real Madrid

Örömfoci / 2 hete
Érdemes rákeresni a néhai és nagyszerű Laurie Cunninghamre a Google-ben, és nem fogjuk elhinni, hogy nem állt hatalmas gépezet mögötte, amely csak a megjelenését szervezte volna. Ennyire jól nem nézhet ki valaki a maga erejéből.
Santiago Bernabéu / 6 hónapja
A veterán védő, Sergio Ramos szerződése a nyáron lejár a Real Madridnál, a Manchester City pedig azzal a lendülettel le is igazolná a csapatkapitányt.
vip-páholy / 6 hónapja
A magyar színjátszás futballőrültje, Eperjes Károly Real-drukker, de legjobban a hazai focit szereti, és nagyon fáj neki, hogy eltűnnek a magyar reménységeink.
Kérdezd meg pacekba! / 6 hónapja
„Az első hónapban kifütyült a közönség a Realban, de aztán jöttek az eredmények” - a FourFourTwo nagyinterjúja Claude Makélélével, aki beszélt többek között a róla elnevezett posztról, Zidane-ról, Ronaldóról és arról, hogyan és miért hagyta ott a galaktikus Realt a Chelsea kedvéért.
Örömfoci / 7 hónapja
A Real Madrid tizedik BL-győzelme óta rájár a rúd az olasz mesteredzőre, de az Everton sorozatos győzelmeivel bebizonyította, hogy még mindig a régi. Vajon Ancelottival sikerül a Kékeknek visszatérniük az európai színtérre?
Old Trafford / 7 hónapja
Paul Pogba ügynöke megint bedobta az "ügyfelem nem boldog Manchesterben" kártyát, ami viszont már közel sem annyira erős adu, mint néhány éve. Megnéztük, hova igazolhat a világbajnok francia játékos, ha tényleg elhagyja az Old Traffordot.