címke: Raphael Varane

Aranylabda / 1 éve
Antoine Griezmann, a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligájában éppen most legyőző Atlético Madrid francia csatára keveset beszél az Aranylabdáról, de ha rajta múlna, valamelyik honfitársa kapná meg a díjat.
5 éve
A Real Madrid 4-1-re győzni tudott a Copa del Rey negyedik fordulójában, a spanyol harmadosztályú UD Cornellà otthonában. A védő Raphaël Varane fejjel duplázott, majd Javier Chicharito Hernández és Marcelo állították be a végeredményt. Összefoglaló a mérkőzésről.
7 éve
A meniszkusza sérült, ezért már biztos, hogy nem léphet pályára a spanyol kupadöntőben Varane Rafael, a Real Madrid francia légiósa.
7 éve
Raphael Varane végképp betört a világfutball élvonalába. A 19 éves francia centerhalf szerdán is remekelt a Real Madrid-Galatasaray BL-negyeddöntőn, olyannyira, hogy a Marca - Cristiano Ronaldo mellett - a mezőny legjobbjának nyilvánította. És mindennek tetejébe szinte sohasem szabálytalankodik!
7 éve
Raphael Varane nevét harsogja a világsajtó. A 19 éves francia védő ellopta a show-t Lionel Messi és Cristiano Ronaldo elől a tegnap esti El Clásicón.
1