címke: Raheem Sterling

Örömfoci / 6 hónapja
Raheem Sterling kapott hideget-meleget a Manchester Cityben töltött időszaka elején, de végül a klub és a válogatott hőse lett. Elmondta, miért nem lett igaza azoknak, akik nem bíztak benne.
Manchester City / 1 éve
Riyad Mahrez elmúlt éve a Manchester Citynél rávilágít egy fontos kérdésre: érdemes a kluboknak szezonokon át üldözni azokat a leigazolni kívánt játékosokat, akiket egyszer már nem sikerült megszerezniük?
Premier League / 1 éve
Kinek a nevéhez fűződik a legtöbb gól és gólpassz. Mi az az MpGC? A FourFourTwo ezen statisztikák alapján összeállított egy tizenötös listát, amely a mostani Premier League-szezon legeredményesebb és leghatékonyabb gólszerzőit szedi sorrendbe. Mármint azokat, akik VALÓBAN a leghatékonyabbak.
top 10 / 2 éve
Huw Davies
A futballpályák legjobb mesterlövészeit általában a legjobb gólszerzők között kell keresnünk, de ez a rang közülük is csak azokat illeti meg, akiknek a legjobb a kísérlet/találat aránya. Íme a szezon tíz leghatékonyabb csatára a Premier League-ben. A FourFourTwo.com gyűjtése.
2 éve
Ha csak egy góllal is, de a Manchester City győzni tudott a Newcastle United otthonában, így saját rekordját növelve sorozatban 18. alkalommal nyert a Premier League-ben, 15 ponttal vezeti a tabellát, és gyakorlatilag már csak elveszíteni tudja ezt a bajnokságot.
2 éve
A Manchester City, saját rekordját növelve sorozatban tizenhatodik bajnokiján is győzni tudott, ráadásul nem is akármennyire és nem is akárki ellen: 4-1-re ütötte ki a Tottenham Hotspurt. Nem csoda, hogy sokan már a bajnokot látják bennük.
2 éve
Bár nyolc percig még hátrányban is állt, a Premier League harmadik fordulójában egy 97. percben szerzett góllal a Manchester City nyerni tudott a Bournemouth otthonában, miután a játékvezető tíz percet hosszabbított, Raheem Sterling pedig büntetett.