címke: Queen’s Park Rangers

top 10 / 2 éve
Amit Katwala
Bár az 1992-ben útjára indult Premier League-ről azt tartják, hogy a világ legerősebb bajnoksága, majdnem minden szezonban akad egy olyan csapat, amely bizonyítja, hogy nem sok keresnivalója van ott. Részeg csapatkapitányoktól a morcos menedzsereken át, ezek az együttesek statisztikailag valóban a bajnokság történetének valaha volt legrosszabb csapatait alkotják.
4 éve
A Sheffield elleni mérkőzés után a középpályás dicséretétől volt hangos a lelátó. Vajon van-e esélye visszakerülni a magyar válogatottba?
5 éve
Az Everton Barkley és Mirallas góljaival már az első félidőben megnyugtató előnyt szerzett a QPR ellen az angol bajnokság hétfői mérkőzésén, melyen végül 3-1-es győzelmet aratott
6 éve
Adel Taarabtot érkezéséhez nagy reményekhez fűztek a QPR szurkolói, hiszen a marakkói válogatott az előző szezonban még a Milanban játszott. Az angol bajnokság utolsó helyezettjénél azonban eddig nem nagyon kapott szerepet a játékos. Harry Redknapp menedzser most nem egyszerűen elmondta, miért van ez, hanem lényegében földbe tiporta játékosát.
6 éve
Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Queens Park Rangers leigazolta a Real Madridban is megfordult Lassana Diarrát a Lokomotiv Moszkvától. Az üzlet létrejöttét Harry Redknapp vezetőedző jelentette be azt követően, hogy csapata szombaton 1-0-ra nyert a vendég Sunderland ellen.
6 éve
A 36 éves Frank Lampardnak a Chelsea a 2014/2015-ös szezonra már nem kínált újabb szerződést, így az utóbbi évtized angol labdarúgásának egyik meghatározó középpályása elhagyta a klubot. Amerikába, az újonnan alakult New York Cithez igazolt, pedig a Premier League-ből is keresték, méghozzá Londonból. A kék szíve miatt azonban nemet mondott.