címke: PUSKÁS-SUZUKI KUPA

7 éve
Karácsonyi vásár avatja föl Óbuda új közösségi terét, amely később Puskás Ferenc nevét kapja, s ahol Puskás-szobor áll majd. Az Újlaki Karácsonyi Vásáron a PUSKAS.COM is pavilont állított: a hivatalos Puskás-ajándéktárgyakat akciós áron kínálják.
8 éve
Az ötödik PUSKÁS-SUZUKI KUPA döntőjében a Budapest Honvéd esélyt sem adott a Videoton Puskás Akadémiának, amely a korán kapott gól után elveszítette önbizalmát és súlyos, 0-7-es vereséget szenvedett.
8 éve
Az A csoport második helyén végzett Panathinaikosz és a B csoport ezüstérmese, az Austria Wien volt az idei PUSKÁS-SUZUKI KUPA bronzmeccsének két fellépője, de a 80 perc játékidő alatt nem dőlt el, hogy melyikük a jobb csapat, 0-0 lett a végeredmény. A tizenegyesek után pedig a torna újonca, az Austria Wien örülhetett.
8 éve
A PUSKÁS-SUZUKI KUPA ötödik helyéért vívott mérkőzésen a Real Madrid magabiztos játékkal legyőzte 3-0-ra a Hagi Akadémiát, így a spanyolok az ötödik, a tavaly is hatodik helyen végzett román csapat pedig ismét utolsó lett. 
8 éve
A Videoton nyerte az öregfiúk tornát a PUSKÁS-SUZUKI KUPA záró napján. A fehérvári "öregek" az elődöntőben a címvédő Puskás Akadémiát, a döntőben a Magyar Suzuki csapatát győzték le és először nyertek a VIP tornán.