címke: Puskás Ferenc Stadion

3 éve
A Puskás Ferenc Stadion nyár végére eltűnt helyéről, véget ért a bontási munkák nagy része, így megkezdődhet az új aréna építése. A Skardelli György vezetésével készült tervek koncepciója az értékek - mind a jellegzetes elemek, mind a tér-tömegkapcsolat - továbbörökítése. Az épület karakterelemei nemcsak emlékként maradnak meg, hanem szerepet is kapnak az új koncepcióban. A látványterveket a epiteszforum.hu hozta nyilvánosságra.
3 éve
Már javában zajlanak a megújulás előtt álló Puskás Ferenc Stadion bontási munkálatai, igaz, majd csak március második felében indul meg a nagyméretű vasbeton szerkezetek eltávolítása. Szívszorító és megannyi emléket felidéző képeket tett közzé az MTI a magyar labdarúgás szentélyében zajló munkálatokról.
4 éve
Október 5-én búcsúzunk a lebontásra ítélt Puskás Ferenc Stadiontól. A családias hangulatú búcsúra a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumnál is kiemelten készülnek, a szervezet tervezett programjairól csütörtökön Varga Ferenc igazgatóhelyettes tájékoztatta az FFT-t.
4 éve
Hétfőn este mécsesgyújtással emlékeztek meg a Puskás Ferenc Stadion előtt a legendás Aranycsapat vasárnap este elhunyt jobbhátvédjéről, Buzánszky Jenőről. 
5 éve
A Sport TV Mai helyzet című műsorában Vígh László kormánybiztos elmondta, hogy a tervek szerint 90-100 milliárd forintba kerül majd az új Puskás Ferenc Stadion. Több mint 30 ezer négyzetméter, nem labdarúgáshoz kapcsolódó sportfelület is lesz a stadion a stadionban projektnek köszönhetően, amelyet 21 sportág képviselői tudnak majd használni. Beszélt továbbá több más létesítmény felújításának ütemtervéről is.