címke: Puskás Ferenc Stadion

Akkor, régen... / 6 hónapja
Az új Puskás Aréna átadása kapcsán rá kell jönnünk, hogy a téma örök. A nagy budapesti stadion szükségessége 1928-ban is felvetődött. Ma a 2020-as Eb-rendezésre készülünk, kilencven éve az első labdarúgó-világbajnokságot álmodták eleink Budapestre.
3 éve
A Puskás Ferenc Stadion nyár végére eltűnt helyéről, véget ért a bontási munkák nagy része, így megkezdődhet az új aréna építése. A Skardelli György vezetésével készült tervek koncepciója az értékek - mind a jellegzetes elemek, mind a tér-tömegkapcsolat - továbbörökítése. Az épület karakterelemei nemcsak emlékként maradnak meg, hanem szerepet is kapnak az új koncepcióban. A látványterveket a epiteszforum.hu hozta nyilvánosságra.
4 éve
Már javában zajlanak a megújulás előtt álló Puskás Ferenc Stadion bontási munkálatai, igaz, majd csak március második felében indul meg a nagyméretű vasbeton szerkezetek eltávolítása. Szívszorító és megannyi emléket felidéző képeket tett közzé az MTI a magyar labdarúgás szentélyében zajló munkálatokról.
4 éve
Október 5-én búcsúzunk a lebontásra ítélt Puskás Ferenc Stadiontól. A családias hangulatú búcsúra a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumnál is kiemelten készülnek, a szervezet tervezett programjairól csütörtökön Varga Ferenc igazgatóhelyettes tájékoztatta az FFT-t.