címke: Premier League

Premier League, 2000 / 1 napja
A csatár Andy Cole 24 góllal járult hozzá a Manchester United triplájához az 1998–99-es idényben, de az vitathatatlan, hogy a legszebb a következőképpen született.
Manchester City / 2 napja
A Manchester City még öt évig szeretné a kispadján tartani Josep Guardiolát, ezért most szerződést szeretne hosszabbítani vele.
Old Trafford / 1 hete
Mozgalmas nyara lesz a Manchester Unitednek, ha újra akarja építeni a szezon végére teljesen szétesett játékoskeretet. A FourFourTwo munkatársa ajánl pár használható futballistát a klub figyelmébe.
Premier League / 2 hete
Vincent Kompany újra hős lett Manchester kék felében, és már nem először. Kiválogattuk több mint egy évtized öt legemlékezetesebb pillanatát.
Old Trafford / 2 hete
Gary Neville, a Manchester United egykori játékosa éles kritikát fogalmazott meg, miután a csapat nem tudta legyőzni a ligautolsó Huddersfieldet, és biztosan lemaradt a Bajnokok Ligájáról.
Premier League / 2 hete
Egy Arsene Wengerrel szoros kapcsolatban álló ügynök szerint a francia menedzser újra Angliában vállalhat munkát, nyártól átveheti a Newcastle United irányítását.
Manchester City / 2 hete
Riyad Mahrez elmúlt éve a Manchester Citynél rávilágít egy fontos kérdésre: érdemes a kluboknak szezonokon át üldözni azokat a leigazolni kívánt játékosokat, akiket egyszer már nem sikerült megszerezniük?