címke: Portsmouth

Akkor, régen... / 2 hete
Portsmouth városa megszenvedte a második világháborút, de lakói kárpótolták magukat a focicsapattal, amely megtörve a bevett rendet, kétszer egymás után lett bajnok. A háború hőse, Montgomery hadvezér itt is nyert néhány csatát.
8 éve
A Portsmouth magyar védőjét, Gyepes Gábort két napja lecserélték a Leyton Orient elleni angol harmadosztályú bajnoki 35. percében. Utólag kiderült, honfitársunknál szívproblémákra utaló jeleket találtak, de szerencsére, nincs nagyobb baj.
8 éve
A magyar válogatott védő meghatódott a Portsmouth-szurkolóktól kapott trófeától, és nem tett le arról, hogy ismét magasabb osztályban futballozzon. Akár a Blackpoolba szerződő Michael Appleton edzőt is követné...
8 éve
Buzsáky Ákos egy hónapra az angol harmadosztályú Portsmouth csapatába igazolt – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A magyar középpályás szerződését már csak az FA-nek és az angol ligának kell bejegyeznie.
8 éve
A védő az angol League One-ban szereplő Portsmouth csapatában folytatja pályafutását. A 26-szoros válogatott futballista egyelőre december 31-ig írt alá, ám amennyiben rendeződik a klub helyzete, újratárgyalja szerződését. Gyepes vasárnap, a Crawley Town ellen mutatkozhat be új egyesületében.