címke: Pintér Attila

szakmailag / 4 hónapja
A futball hírességeit a nevükben rejlő mesterségről faggatjuk, majd osztályozzuk a feleletet. Aki válaszol: a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Pintér Attila.
Döglött akták / 2 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügy­irata” közül. Ezúttal felidézzük, mibe került Mezey Györgynek, hogy kimentette Pintér Attilát a honvédség markából 1988-ban.
6 éve
Kevés olyan ország van Európában, amely sosem nyert még ellenünk futballban, és most már egyel kevesebb. A magyar válogatott az első Európa-bajnoki selejtezőn Észak-Írországot fogadta az Üllői úton, amely eddig négyszer játszott ellenünk, és még egy ikszet sem sikerült összehozniuk. Nem úgy most! Bár megszereztük a vezetést Priskin fejesével, a hajrában percek alatt fordítottak 2-1-re a vendégek, Lipták sérülése - görcse? - miatt ráadásul az utolsó perceket emberhátrányban játszottuk. Elvileg innen csak felfelé vezet az út, de ebben azért nem vagyunk annyira biztosak. A tolódásokban viszont remélhetően újabb csatát nyertünk, ezt majd a kapitány megmondja. Állítólag frankón kielemeznek majd mindent.