címke: Petr Cech

FFT-lista / 1 éve
Rengeteg nagyszerű kapus szerepelt az elmúlt években az angol élvonalban, de vajon kik voltak a legjobbak? Anyalapunk honlapja, a FourFourTwo.com most összeállított egy szubjektív tízes listát.
Premier League / 1 éve
Az Arsenal 2004-ben volt utoljára bajnok az angol ligában, és Petr Cech, a londoni gárda kapusa szerint az Ágyúsok már elveszítették azt a győztes mentalitást, ami régen jellemezte őket.
Játékospiac / 1 éve
Az Arsenal a következő szezonra kölcsönadta a Napolinak David Ospinát, aki Unai Emerynél nem fér be az első két kapus közé.
2 éve
Meglepetésre 3-1-re legyőzte a Swansea City az Arsenalt a Premier League 25. fordulójában, Petr Cech óriási hibája elrontotta Henrih Mhitarjan debütálását az Ágyúsok csapatában. A Liverpool magabiztosan győzött idegenben.
2 éve
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere már javában tervezi a következő szezont, hiába van veszélyben a saját jövője is, hiszen jó esély van arra, hogy csapata a következő szezonban lemarad a Bajnokok Ligájáról. A hírek szerint változásokat tervez a keretben, de legalább megtudtuk, melyik poszton nem.
3 éve
Petr Cech bejelentette visszavonulását a franciaországi Európa-bajnokságon a csoportkörben búcsúzott cseh labdarúgó-válogatottól.
4 éve
Bár már hetekkel ezelőtt bejelentették Petr Cech érkezését az Arsenalnal, mezszámot csak most választott magának.