címke: Pepe

Örömfoci / 2 hónapja
Franz Beckenbauer és Bobby Moore a labdarúgás két ikonikus hátvédje, de nem egyedül ők testesítik meg a védelem művészetét. Az FFT most a legnagyobbak előtt tiszteleg, kezdve a catenaccio királyától a modern mesterig.
3 éve
Fiola Attila a Magyarország-Portugália világbajnoki selejtező-mérkőzés után azt nyilatkozta az Nemezti Sport kamerája előtt, hogy szerinte a bírók kicsit talán a portugálokat védték (amiben igaza is lehet), és nem tudja, hogy Priskin kiállítása jogos volt-e, de a csatár azt mondta neki, hogy Pepe fejelt bele az ő könyökébe. Itt a jelenet újra, mindenki döntse el, kinek van igaza.
3 éve
A spanyol Marca szerint Pepe, a Real Madrid portugál védője a Paris Saint-Germain csapatában folytatja a pályafutását, miután lejárt a szerződése a spanyol fővárosban, de a francia sajtó szerint ez egyáltalán nem biztos.
6 éve
A brazíliai világbajnokság első fordulójában kiállított játékosok közül az "itt a piros, hol a piros"-játék koronázatlan királya, a portugál Pepe megúszta, és csak egymeccses eltiltást kapott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottságától.