címke: Paul Scholes

Az én csapatom / 3 hete
Húsz év telt el, hogy a Manchester United három címet nyert egy idény alatt. A csapat csatára korábbi társai közül válogatott, az Aston Villából, a Blackburnből és a Sunderlandből is.
MU / 7 hónapja
Paul Scholes szerint José Mourinho irányítása alatt nézi is rossz volt a Manchester Unitedet, annyira rossz volt az együttes stílusa. Ole Gunnar Solskjaer viszont visszahozta a hitet az Old Traffordra, amit üdvözölt a Vörös Ördögök legendás játékosa.
Kérdezd meg pacekba! / 8 hónapja
Min múlott, hogy nem lett az Arsenalé? Miért nem vált be Moyes a Unitednál? Lehetett volna többször válogatott? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Michael Carrick.
Top 10 / 9 hónapja
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
BL-elődöntő, 2008 / 10 hónapja
Paul Scholes, a Manchester United legendája nem egy, és nem is két hálószaggató gólt szerzett pályafutása során. A FFT-nek elmesélte, hogyan emlékszik vissza az egyik legemlékezetesebbre, a Barca ellen.