címke: paul gascoigne

Örömfoci / 3 hónapja
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vittük közelebb az olvasókhoz. Íme, az a 101 labdarúgó, akivel a legnagyobb kitüntetés volt találkoznunk. Íme, az 1. rész.
Serie A a '90-es években / 9 hónapja
Golaccio! A ’90-es években kétségtelenül Olaszország és a Serie A volt a futball hazája. Tizenhárom európai trófea, hat rekordáron eladott játékos, hat Aranylabda, nem is beszélve Asprilláról vagy Zidane-ról. Ez a Calcio királyságának ideje.
5 éve
Paul Gascoigne, az angol válogatott egykori csillaga hosszú évek óta komoly alkoholproblémákkal küzd, olyan eset is volt már, amikor a hozzá közel állók leromlott egészségi állapota miatt már temették a volt játékost. Most is borzasztóan néz ki, és a hírek szerint kirakják a bérelt lakásából is.  
5 éve
Minden klubnak megvannak a maga legendás játékosai, akiket ugyan az idő tett a klub hőseivé, de azért már fiatalon is látszott rajtuk, hogy vinni fogják valamire. Akárcsak ma, régen is nagy küzdelem volt a fiatal tehetségekért, a FourFourTwo pedig összegyűjtött öt olyan játékost, akik majdnem máshová igazoltak, mint ahol végül hírnevet szereztek. De szerencsére mégsem.