címke: Patrick Vieira

Premier League / 5 hónapja
A Premier League ma már az egyik legerősebb és legszebb futballt játszó bajnokság, de nem volt ez mindig így. Az angol élvonal 1992-es újjáalakulása után is voltak durva és aljas játékosok, közülük gyűjtöttünk össze tizenkettőt, mind közül a legmocskosabbat.
Kérdezz, mi válaszolunk! / 1 éve
Ha nem vagy biztos abban, hogyan mozogj a kapufák között, hallgasd meg az ifjabbik Schmeichelt.
Premier League / 2 éve
A hetvenedik születésnapját ünneplő Arsene Wenger huszonkét év alatt több mint száz játékost igazolt le az Arsenal menedzsereként, a FourFourTwo összeállította belőlük a legjobb kezdő tizenegyet.
Ligue 1 / 3 éve
Thierry Henry és Patrick Vieira hamarosan edzőként néz majd farkasszemet egymással a francia élvonalban. Az Arsenal legendás menedzsere, Arsene Wenger pedig boldog amiatt, hogy korábbi játékosai új szerepkörben is megméretik magukat.
Top 10 / 3 éve
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
Mesterkurzus / 3 éve
A Nice új edzője a játékosból lett edzőségről, és arról, miként edzené saját fiatal énjét.
Top 10 / 3 éve
Jamie Vardy hatalmasat bulizott, amikor a Leicester bajnok lett – de vajon voltak még ilyen nagy partik a futballtörténelemben?