címke: Paolo Maldini

Örömfoci / 1 hónapja
Tíz játékos, aki pályafutása során ugyanazt az egyesületet szolgálta, avagy klubikonok szerte Európából és a magyar bajnokságból.
Az én csapatom / 6 hónapja
Liverpooli kapustól Törőcsik Andrásig rengeteg barcelonai is elfér Kozma István, a korábbi újpesti középpályás kezdőcsapatában.
Serie A a '90-es években / 11 hónapja
Golaccio! A ’90-es években kétségtelenül Olaszország és a Serie A volt a futball hazája. Tizenhárom európai trófea, hat rekordáron eladott játékos, hat Aranylabda, nem is beszélve Asprilláról vagy Zidane-ról. Ez a Calcio királyságának ideje.
összeállítás / 1 éve
FourFourTwo
Mint arról korábban beszámoltunk, a brit ökölvívó szövetség nem adott engedélyt Rio Ferdinandnak, hogy profiként is kipróbálja magát a sportágban. Ez adta az apropót, hogy összeszedjük azokat a korábbi futballistákat, akik pályafutásuk után más sportágakban is jeleskedtek – vagy épp nem annyira jeleskedtek.
Forza Italia / 1 éve
Vincze Szabolcs
Paolo Maldini, az olasz futball és az AC Milan legendája a Sky Italiának elmondta, nem mondana nemet, ha barátja, Alessandro Costacurta felkérné, hogy dolgozzon a nemzeti csapatnál.
2 éve
Az AC Milan legendája, a 2009-ben visszavonult Paolo Maldini nemcsak klubja, hanem az olasz- és világfutball egyik legjobb balhátvédjének számított hosszú időn át. Most megnevezte legkeményebb ellenfeleit.