címke: Paolo Di Canio

Premier League / 2 hónapja
Az angol futball, és különösen a Premier League történetében sok világklasszis külföldi játékos játszott, így nem volt könnyű kijelölni azokat a sztárokat, akik eddig a legnagyobb hatással voltak a nagyobb klubok játékára. A FourFourTwo azért kísérletet tett rá.
8 éve
Öt mérkőzés egy pont. Ez minden bajnokságban gyenge szereplésnek minősülne, hát még a Premier League-ben. Így senkit nem lepett meg, hogy a Sunderland vezetősége megköszönte Di Canio és stábjának munkáját.
8 éve
A Sunderland három új játékost igazolt Roberge Valentín, Cabral és Modibo Diakite személyében. 
8 éve
A Sunderland új menedzserét, Paolo Di Caniót a játékospályafutása alatt tapasztalt kalendítések és megnyilvánulások miatt állították kérdések elé Angliában. A 44 éves szakember tagadta, hogy fasiszta lenne. 
8 éve
Angol lapértesülés szerint Paolo Di Canio, a Swindon Town menesztett menedzsere betört volt klubjához az éj leple alatt.
9 éve
Paolo Di Canio, a Swindon Town menedzsere már az Aston Villa elleni Ligakupa-meccs előtt arról beszélt, olyan szuper élmény lenne a továbbjutás, mint amilyen Madonnával volt a szex. Aztán kikaptak 3-2-re, de a meccs után jött egy kis pantomim.