címke: Paolo Di Canio

Premier League / 1 éve
Mindenki ismeri Bergkamp gólját a Newcastle ellen, vagy Di Canio kapáslövését a Wimbledon ellen. De mi van azokkal a gólokkal, amelyek ugyanilyen szépek voltak a Premier League történetében, de mégsem emlékszik rájuk senki? A FourFourTwo összegyűjtött közülük tíz jobb sorsa érdemes találatot.
Premier League / 1 éve
Az angol futball történetében, és különösen a Premier League eddigi huszonhat évében sok világklasszis külföldi játékos játszott Angliában, így nem volt könnyű kijelölni azt a sztárt, aki eddig a legjobb volt az adott klub történetében. A FourFourTwo azért kísérletet tett rá.
6 éve
Öt mérkőzés egy pont. Ez minden bajnokságban gyenge szereplésnek minősülne, hát még a Premier League-ben. Így senkit nem lepett meg, hogy a Sunderland vezetősége megköszönte Di Canio és stábjának munkáját.
6 éve
A Sunderland három új játékost igazolt Roberge Valentín, Cabral és Modibo Diakite személyében. 
6 éve
A Sunderland új menedzserét, Paolo Di Caniót a játékospályafutása alatt tapasztalt kalendítések és megnyilvánulások miatt állították kérdések elé Angliában. A 44 éves szakember tagadta, hogy fasiszta lenne. 
7 éve
Angol lapértesülés szerint Paolo Di Canio, a Swindon Town menesztett menedzsere betört volt klubjához az éj leple alatt.
7 éve
Paolo Di Canio, a Swindon Town menedzsere már az Aston Villa elleni Ligakupa-meccs előtt arról beszélt, olyan szuper élmény lenne a továbbjutás, mint amilyen Madonnával volt a szex. Aztán kikaptak 3-2-re, de a meccs után jött egy kis pantomim.