címke: Ottmar Hitzfeld

Örömfoci / 1 éve
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a futall történetének legkiválóbb trénerei előtt. Íme, az FFT listájának ötödik része.
7 éve
Az argentinok megérdemelt győzelemről beszélnek, a rivális svájciak pedig a kiesés ellenére büszkék a teljesítményükre a két válogatott keddi, világbajnoki nyolcaddöntője után, amelyet a dél-amerikaiak hosszabbítás után nyertek meg, s amely az európai csapat szakvezetőjének, Ottmar Hitzfeldnek az utolsó mérkőzése volt.
7 éve
Ottmar Hitzfeld, a 2014-es világbajnokságra kijutott svájciak szövetségi kapitánya abbahagyja az edzősködést a brazíliai torna után.
8 éve
A Videoton a Svájci Labdarúgó-szövetség sajtóosztályán keresztül felvette a kapcsolatot Ottmar Hitzfelddel, aki játékosként szerepelt a Baselben, edzőként pedig kétszeres BL-győztes - 1997-ben, Dortmundban épp Paulo Sousa mestereként. 
8 éve
A FIFA arra kérte fegyelmi bizottságát, hogy vizsgálja ki a pénteken, világbajnoki selejtezőn a játékvezető felé sértő mozdulatot tevő Ottmar Hitzfeld ügyét.