címke: Oroszország

Old Trafford / 1 hete
Az orosz Andrej Kancselszkisz az első tizenhárom külföldi játékos közé tartozott, akikkel 1992-ben elindult a Premier League. A FourFourTwo-nak elmesélte, hogyan káromkodott Alex Fergusonnal, miért nem ment az Arsenalhoz, hogyan szolgált ki három válogatottat, és hogyan követte őt David Beckham az Old Traffordon.
Euro 2020 / 1 éve
Az Adidas bemutatott öt mezt a 2020-as Európa-bajnokságra: Németországét, Spanyolországét, Belgiumét, Oroszországot és Svédországét.
örömfoci / 3 éve
Az oroszországi világbajnokság előtt egyre többször vetődött fel a huliganizmus kérdése. Vajon végig képes lesz Vlagyimir Putyin kézben tartani a dolgokat, vagy valóban elszabadulnak az indulatok?
3 éve
A címvédő Németországot rangsorolta első helyre a FIFA a nyári világbajnokság előtt, míg a vendéglátó oroszok szégyenszemre a vb-mezőny legalján kullognak a kínos 70. helyükkel.
örömfoci / 3 éve
A braziloknak nem könnyű elfelejteniük a négy évvel ezelőtti megaláztatást, de Neymar eltökélt, hogy Oroszországból szebb emlékekkel térjenek haza. Vajon tovább tud lépni a Selecao? Ha ezt a fickót még védekezni is látjuk, akkor bármi lehetséges…