címke: Örömfoci

Örömfoci / 18 órája
Kelet-London mélyén, az angol labdarúgás tizedosztályában a Fire United egy kis szambával színesítené a meccseket. Legalábbis amíg meg nem ismétlődik a 2014-es, Németország elleni kudarc.
Örömfoci / 1 napja
Nemcsak csevegésre használjuk: az azonnali üzentváltás megváltoztatta a játékosok életét, és véget vetett a határidőre érkező fax korának. Akkor ez most jó hír, vagy sem?
Örömfoci / 1 hete
Ander Herrera nem tartozik a legnépszerűbb játékosok közé, de kitartásával, hűségével és egyenes beszédével belopta magát a Manchester United szurkolóinak szívébe. Hogy gonosz lenne? Nekünk nem úgy tűnik…
Örömfoci / 1 hete
A bhutáni futballistalányok álmain, értékein és küzdeni akarásán keresztül látható, miként változik napjaink társadalma – egy magyar rendezőnő dokumentumfilmje.
Örömfoci / 1 hete
Az ókori római nézőktől az interneten statisztikákkal dobálózó sznobokig rengeteg szurkolót láthattunk már a labdarúgás világában. Az FFT most bemutatja a különböző törzseket. Te melyikbe tartozol?
Örömfoci / 1 hete
Mivel sorra nyerték a nemzetközi trófeákat, Zinédine Zidane pozíciója megerősödött az edzői székben, de ha szeretne a szakma legtetejére feljutni, mindennél kegyetlenebbé kell válnia.
Örömfoci / 2 hete
Az uruguayi másodosztályú Deportivo Maldonado mérkőzéseire átlagosan 350-en járnak ki, mégis Európa legnagyobb klubjait látják el utánpótlással. Megnéztük, hogyan lehetséges ez.
Örömfoci / 2 hete
Ott volt az Argentína–Anglia vb-meccs 1998-ban, Di Canio hírhedt lökése, Wenger forradalma, aztán Simeone felemelkedése. A futball Forrest Gumpja, Nelson Vivas mindezt a saját szemével látta.