címke: Örömfoci

Örömfoci / 1 napja
A szabályok ugyanazok, a játékosok száma ugyanaz, a kapuk mérete is ugyanaz. Akkor miért nehezebb idegenben játszani? Az FFT most utánajárt a futballvilág egyik legnagyobb rejtélyének, és kiderítette, sok múlik rajtatok, szurkolókon.
Örömfoci / 4 napja
Marcus Rashford karrierje alighanem még csak most indul be igazán, de a Manchester United és az angol válogatott támadója már ma is kirobbanthatatlan a csapataiból. Még mindig csak 22 éves, és már 38-szoros válogatott.
Örömfoci / 6 napja
Senki sem tudta volna megjósolni, hogy az 1990-es bajnoki cím hosszú időre az utolsó is lesz a Liverpoolnál. A PL egyelőre fel van függesztve, de a Vörösök idén visszavehetik, ami egykor az övék volt.
Örömfoci / 1 hete
AK47-esek, álruhások, autósüldözések, a brazil „Bin Laden”. Amikor a futballistákat vagy családtagjaikat elrabolják, kezdetét veszi a téboly, ahogy azt az FFT összeállítása is bizonyítja.
Örömfoci / 1 hete
Sokan összekötik játékos-pályafutásuk végét az edzői karrierjük kezdetével. De mitől ilyen nehéz a kettős szerep?
Örömfoci / 1 hete
Tizenhét évesen a Portóban lépett pályára, 18 évesen kapitány a Bajnokok Ligájában, 21 évesen a Wolverhampton hőse. Rúben Neves fiatalkora ellenére pillanatok alatt a Premier League sztárjává vált, de ettől még ugyanúgy szívesen főz a csapattársaira.
Örömfoci / 1 hete
A nagypapa korszakos alakja volt az AC Milannak, az édesapa minden idők egyik legelegánsabb védője, és fia, Daniel révén továbbra sincs a San Siro Maldini nélkül.
Örömfoci / 2 hete
Így kezdődött élvonalbeli karrierje egy élő legendának. Bajnokságot nyert a Blackburnnel, villogott a ’96-os Eb-n, majd hazatért Newcastle-be – Big Al mindezt megidézi.
Örömfoci / 2 hete
Áll a régi közhely: egy kép többet mond ezer szónál. Ryan Giggs pályafutásáról azonban 200 klasszikus kép sem lenne elég. Átkozott közhelyek!