címke: Örömfoci

Örömfoci / 1 napja
Néha az a benyomásunk, hogy a futballistáknak fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent iskolába járni. A Szentek akadémiáján járva az FFT gyorsan megbizonyosodott arról, hogy egyes csapatoknál éppen olyan komolyan veszik az osztálytermi munkát, mint a küzdelmet a pályán.
örömfoci / 2 napja
A nagy Johan Cruyffot kevesen ismerték igazán, akárcsak szellemíróját, Jaap de Grootot, aki hétről hétre megírta a legenda cikkét állandó rovatába a De Telegraafba. Az ő tollából származik Cruyff önéletrajza is, hiszen harminc éven át tartott barátságuk. Cruyff utolsó hónapjairól írt nekünk.
Örömfoci / 3 napja
A Liverpool a tizedik helyen állt a bajnokságban, amikor Jürgen Klopp 2015-ben átvette az irányítást, ma a Bajnokok Ligája címvédője. John Bishop humorista beszélgetett a szakemberrel a csapat újjáépítéséről, a normalitásról, és a kisgyerekek ijesztgetéséről.
Agyrázkódás / 5 napja
Egy új kutatás szerint a fejelés hosszú távú egészségügyi kockázatot jelent a játékosoknak. Az FFT kideríti, hogy foglalkoznak-e hivatalosan az agyrázkódás veszélyével, és hogy mindez hogyan érinti a jelenlegi és az egykori sztárok életét.
Örömfoci / 6 napja
A legígéretesebb angol játékosok alkotta válogatottól egy évtizeden át várták, hogy trófeát hozzon haza, de sorra kudarcot vallott. Bemutatjuk a labdarúgók útját, amit heves médiaérdeklődés, hamis sejkek és szédítő nők kísérte.
Örömfoci / 6 napja
Senki sem tudta volna megjósolni, hogy az 1990-es bajnoki cím hosszú időre az utolsó is lesz a Liverpoolnál. A PL egyelőre fel van függesztve, de a Vörösök idén visszavehetik, ami egykor az övék volt.
örömfoci / 1 hete
Ismerkedjünk meg Shelley Kerr-rel, a Stirling University menedzserével. Valószínűleg ő az első nő az Egyesült Királyságban, aki felnőtt férfi csapatot edz, de ettől még nem bánik kesztyűs kézzel a játékosokkal. Gyerünk, srácok, kitartás!
Örömfoci / 1 hete
Hogyan lesz valaki félelmetes huligánból tanár vagy prédikátor? Az FFT olyanokkal találkozott, akik polgári szakmákra cserélték az erőszakot.
Örömfoci / 1 hete
Az uruguayi másodosztályú Deportivo Maldonado mérkőzéseire átlagosan 350-en járnak ki, mégis Európa legnagyobb klubjait látják el utánpótlással. Megnéztük, hogyan lehetséges ez.