címke: Örömfoci

2 napja
Aki azt kérdezi a futballban, hogy „mit adtak nekünk az újságírók?”, könnyen olyan helyzetbe kerülhet, mint a Brian élete klasszikus jelenetének júdeai szereplői. Hiszen a válasz csak az lehet: kis túlzással mindent. Nem hiszed? Akkor olvass, tanulj és lepődj meg!
Örömfoci / 4 napja
Thiago Silva majdnem meghalt, amikor 2006-ban a Dinamo Moszkvához került kölcsönbe. Később klubjával és nemzeti csapatával győzelmet győzelemre halmozott. A Chelsea brazil védője mindent elmondott az FFT-nek a csúcsig tartó küzdelmes útjáról és a Glastonburyn szerzett hírnévről.
Örömfoci / 5 napja
Silvio Berlusconi 2017-ben megszabadult a Milantól, de a korábbi olasz miniszterelnök nem bírja ki futball nélkül. Három éve vette meg az akkor a harmadosztályban játszó Monzát, amely mostanra alapítása óta először az élvonalba jutásért küzd, hála Boatengnek, Balotellinek és barátaiknak.
Örömfoci / 6 napja
A kontinens több pontján megrendezendő nyári Európa-bajnokság víziója, a Platini-álom a vírusjárvány miatt egy évvel halasztódott, mintha csak szégyenteljes UEFA tevékenységének lenullázódása folytatódna. A Király sokat tett, hogy a franciák álma valóra váljon a ’84-es Eb-n, majd hosszú út vezetett a csúcsról a mélybe.
Örömfoci / 1 hete
A Leeds kiérdemelte a „piszkos” jelzőt a goodisoni ütközet után, pedig nem a játékosai viselkedtek igazán csúnyán aznap. Ilyen volt az angol labdarúgás történetének legvadabb, legkeményebb csatája...
Örömfoci / 1 hete
Alisson, a brazil válogatott kapusa arról beszélt, miért nem fog ják a Vörösök megismételni a tavalyi BL-idény kudarcait, és miért érdemes néha figyelmen kívül hagyni Jürgen Kloppot.
Chatszoba / 3 hete
A Sunderland és az Everton korábbi hátvédje, Kevin Kilbane az ázsiai világbajnokságról és arról, hogy Graham Poll is megnevettette.
Örömfoci / 3 hete
Ha nincs az a bizonyos 2004. áprilisi budapesti gálameccs, amelyen Ronaldinhóék 4–1-re leverték Lothar Matthäus válogatottját, Brazília a mai napig nyeretlen lenne Magyarország ellen. Bizony!