címke: Olivier Giroud

1 éve
A francia Olivier Giroud télen hagyta el az Arsenal csapatát, és igazolt a városi rivális Chelsea-hez, és bár gólt még nem szerzett a bajnokságban, azért jól érzi magát a Stamford Bridge-en.
1 éve
Kitartóan cikkeznek Nagy-Britanniában arról, hogy Olivier Giroud, az Arsenal francia csatára a téli átigazolási időszakban elhagyja a klubot, és a londoni rivális Chelsea csapatához igazol.
4 éve
Először amatőr hibának tűnt, hogy az Arsenal nem nevezte a Bajnokok Ligja 2014/2015-ös szezonjára a csapat egyetlen igazi középcsatárát, Olivier Giroud-t. Arsene Wenger menedzser azonban elárulta, hogy semmilyen regisztrációs hiba nem történt, és ő a felelős a döntésért, mert nem gondolta volna, hogy a francia támadó ilyen hamar visszatér a súlyos sérüléséből.
4 éve
Lábtörése után három hónappal újra bevethető Olivier Giroud, az Arsenal francia válogatott futballistája. A csatár még augusztus 23-án, az Everton ellen 2-2-re végződött bajnoki mérkőzésen dőlt ki a sorból.
4 éve
Bár az Everton elleni mérkőzés után még apró sérülésnek gondolták, kiderült, hogy Olivier Giroud hónapokig nem léphet pályára.
4 éve
Az Everton elleni meccsen Olivier Giroud komolyan megsérült, ez pedig arra kényszeríti Arsene Wengert, az Arsenal menedzserét, hogy sürgősen új középcsatár után nézzen, amit egyébként már régóta tervez. Három jelöltje is van a posztra, de sok ideje már nincsen.
5 éve
Olivier Giroud, az Arsenal egyetlen vérbeli csatára most éppen darabokra tört magánéletének mozaikdarabkáit próbálja elszántan összeragasztani. Erre jó esélye is van, azonban úgy néz ki, hogy az egyik szupermodellel folytatott kisgatyás légyottja londoni karrierjébe fog kerülni. A csatár választás előtt áll: a felesége, vagy az Arsenal?
7 éve
Francia lapértesülések szerint Oliver Giroud, a francia bajnok Montpelliertől az Arsenalhoz igazol, ezzel kikosarazva a német rekordbajnok Bayern Münchent.
1