címke: Oliver Kahn

Örömfoci / 8 hónapja
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vittük közelebb az olvasókhoz. Íme, az a 101 labdarúgó, akivel a legnagyobb kitüntetés volt találkoznunk. Íme, az 1. rész.
FRISS / 1 éve
A FIFA minden vb-n hivatalosan megválasztja a legjobb játékost, és vb-aranylabdával jutalmazza. Mivel korábban sokszor a döntő előtt átadták már, számtalan torz döntés született. A FourFourTwo.com összeszedte az öt leginkább elhibázott döntést, és megnevezte, hogy valójában kit illetett volna a díj.
Örömfoci / 1 éve
Olaszország finoman szólva sem ideális körülmények között készülhetett a 2006-as világbajnokságra, mégis az egyik legnagyobb bűnbaknak kikiáltott, de a kritikákat higgadtan kezelő Fabio Cannavaro lett a torna hőse.
7 éve
Oliver Kahn, a Bayern München korábbi BL-győztes kapusa jó tanáccsal látta el korábbi csapatát a müncheni rendezésű BL-finálé előtt.
7 éve
Bár a Bayern München a bajnokságban "csak" második lett és elvesztette a Német Kupa döntőjét, a bajor klub szombaton a Bajnokok Ligája megnyerésével kárpótolhatja magát és szurkolóit. Oliver Kahn szerint azonban az sem lenne tragédia, ha nem sikerülne legyőzni a Chelsea-t.