címke: Ole Gunnar Solskjaer

Old Trafford / 1 hete
Mozgalmas nyara lesz a Manchester Unitednek, ha újra akarja építeni a szezon végére teljesen szétesett játékoskeretet. A FourFourTwo munkatársa ajánl pár használható futballistát a klub figyelmébe.
Santiago Bernabéu / 2 hete
Angol sajtóforrások szerint a Real Madrid hajlandó eladni Gareth Bale-t a nyáron, de a híreken túl is vannak erre utaló jelek.
Old Trafford / 2 hete
Gary Neville, a Manchester United egykori játékosa éles kritikát fogalmazott meg, miután a csapat nem tudta legyőzni a ligautolsó Huddersfieldet, és biztosan lemaradt a Bajnokok Ligájáról.
Old Trafford / 3 hete
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Örömfoci / 1 hónapja
Csak néhány hónapra volt szükség, hogy az Old Traffordon teljesen megváltozzon a hangulat. Futballisták, edzők és barátok arról, hogyan mentette meg a nemrégiben véglegesített Babaarcú gyilkos a United idényét.
BL / 1 hónapja
A Manchester United menedzsere egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy Paul Pogba nyártól hol folytatja pályafutását. A Barcelona elleni BL-csata előtt a norvég menedzser azt mondta, bízik benne, hogy a francia játékos a katalán csapat ellen is "leteszi a névjegyét."
Manchester United / 1 hónapja
Csütörtökön a Manchester Untied főállású menedzserévé nevezték ki az eddig remek munkát végző Ole Gunnar Solskjaert, aki rögtön azt nyilatkozta, hogy a java csak most következik. Szerintünk is vannak kötelező feladatai a következő szezon előtt.