címke: Ole Gunnar Solskjaer

Old Trafford / 4 napja
A Manchester Unitedot vezető Ole Gunnar Solskjaer szerint a csapat sérülésből visszatért támadója, Alexis Sánchez hamarosan újra olyan jól játszhat majd, ahogy régen.
Old Trafford / 1 hete
Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United ideiglenesen kinevezett menedzserét nem az motiválja, hogy a Spurs ellen megdöntse a legendás Matt Busby rekordját a kispadon.
Old Trafford / 1 hete
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United megbízott menedzsere nem vár új érkezőket az Old Traffordra januárban, szerinte marad a mostani keret.
Kérdezd meg pacekba! / 3 hete
Nem zavarja, hogy szupercserének becézik? Veszett össze Roy Keane-nel? Jobb befejező csatár volt Ruud van Nistelrooynál? Játszik még néha a Football Managerrel? Ezekre a kérdésekre is válaszol a Manchester United új menedzsere.
Premier League / 3 hete
Ole Gunnar Solskjaer menedzserként tért vissza az Old Traffordra, de nem árt észnél lennie, mert a sikeres játékoskarrier és a sikeres edzői karrier még a klublegendák esetében sem mindig járnak együtt. Íme, hat példa, amikor a kettő nagyon nem jött össze.
Old Trafford / 3 hete
Paul Pogba rengeteg kritikát kapott, miután mosolygós fotót posztolt magáról, mikor kiderült, hogy edzőjét, José Morinhót kirúgták a Manchester Unitedtől. Most kiderült, állítólag másról volt szó.
MU / 3 hete
A Manchester United korábbi támadója, Louis Saha szerint Ole Gunnar Solskjaer újra meghozhatja a következetességet az Old Traffordra.
Örömfoci / 5 hónapja
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján a FourFourTwo felidézi a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!