címke: Ole Gunnar Solskjaer

Örömfoci / 1 hete
Ander Herrera nem tartozik a legnépszerűbb játékosok közé, de kitartásával, hűségével és egyenes beszédével belopta magát a Manchester United szurkolóinak szívébe. Hogy gonosz lenne? Nekünk nem úgy tűnik…
Old Trafford / 2 hete
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United megbízott menedzsere elárulta, szerződése lejárt Norvégiában, és már nem a Molde edzője többé.
Old Trafford / 1 hónapja
Az egykori Manchester United-csatár, Dwight Yorke szerint a Liverpool és a Paris Saint-Germain elleni februári mérkőzés lesz az igazi teszt Ole Gunnar Solskjaernek és csapatának.
MU / 1 hónapja
Paul Scholes szerint José Mourinho irányítása alatt nézi is rossz volt a Manchester Unitedet, annyira rossz volt az együttes stílusa. Ole Gunnar Solskjaer viszont visszahozta a hitet az Old Traffordra, amit üdvözölt a Vörös Ördögök legendás játékosa.
Old Trafford / 2 hónapja
A Manchester Unitedot vezető Ole Gunnar Solskjaer szerint a csapat sérülésből visszatért támadója, Alexis Sánchez hamarosan újra olyan jól játszhat majd, ahogy régen.
Old Trafford / 2 hónapja
Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United ideiglenesen kinevezett menedzserét nem az motiválja, hogy a Spurs ellen megdöntse a legendás Matt Busby rekordját a kispadon.
Old Trafford / 2 hónapja
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United megbízott menedzsere nem vár új érkezőket az Old Traffordra januárban, szerinte marad a mostani keret.