címke: Olaszország

Serie A a '90-es években / 2 éve
Golaccio! A ’90-es években kétségtelenül Olaszország és a Serie A volt a futball hazája. Tizenhárom európai trófea, hat rekordáron eladott játékos, hat Aranylabda, nem is beszélve Asprilláról vagy Zidane-ról. Ez a Calcio királyságának ideje.
örömfoci / 3 éve
Senkit se tévesszen meg Antonio Conte tavalyi sikeres idénye a Chelsea élén. Az olasz edző pályafutása csupa küzdelem, elutasítás, kiesés elleni harc, dühös ultrákkal folytatott vita.
örömfoci / 3 éve
11 évesen több mint 180 centi. 14 évesen már a Milanban játszik. 16 évesen a keret tagja. 17 éves korára már ötven bajnoki meccset játszott. 18 éve­sen Gianluigi Donnarumma az olasz labdarúgás jövője.
3 éve
Vincze Szabolcs
A francia bajnokságban játszó Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola az angol sajtónak nyilatkozva elárulta, hogy mi lehet a Serie A-ba vágyó ügyfele következő klubja, és mivel a nyáron ingyen igazolható, elég sokan érdeklődnek iránta a legnagyobb olasz klubok közül.
angol-olasz / 3 éve
Döntetlent játszott egymással az angol és az olasz válogatott, a meccs egyik érdekessége az volt, hogy a 87. percben a játékvezető úgy adott meg egy jogos büntetőt az olaszoknak, hogy a videobíró segítségét kérte.
3 éve
Giorgio Chiellini sérülés miatt nem állhat az olasz labdarúgó-válogatott rendelkezésére a márciusi felkészülési mérkõzéseken.