címke: Nyíregyháza Spartacus FC

magyarázatot kérünk! / 2 éve
Bundesliga-séró? Szandál fehér zoknival kombinálva? Makkos cipő és flaneling? Ha visszanézzük szüleink vagy saját magunk régebbi fotóit, bizony, megdöbbenünk a mai szemmel vállalhatatlannak tűnő outfiten.
3 éve
A szakember a Puskás Akadémia elleni hazai vereség után, a televízió kamerája előtt jelentette be, hogy távozik Nyíregyházáról.
4 éve
Orbán Viktor elmondta: amennyiben a Spartacus feljut a másodosztályba, újra napirendre kerülhet a stadion ügye. Kiderült, a stadion mellett új sportcentrum is épülhet.
5 éve
Mint arról beszámoltunk, továbbra sincs béke a Nyíregyháza és az MLSZ között. Előbb a klub adott ki egy nyilatkozatott, amire az MLSZ röviden válaszolt.  Most a szövetség saját weblapján hosszabb közleményt jelentetett meg, amit változtatás nélkül közlünk.
7 éve
A Nyíregyháza új igazolása, Bodnár László – alias Dj Hooper – számára világos a cél: szeretne újra első osztályú játékos lenni. Ha nem is idén, majd jövőre – derült ki az FFT-nek adott villáminterjújából.
7 éve
Egy napig keresett klubot Bajzát Péter... A korábbi NB II-es gólkirály visszatér Pécsről régi sikerei színhelyére, Nyíregyházára.