címke: Nicolas Anelka

Tp 10 / 2 hete
Csodálatos dolog lehet játékosedzőnek lenni, az egész olyan, mint egy álom, ahol az ember egyszerre lehet Lionel Messi és Sir Alex Ferguson. Az egyetlen baj vele az, hogy egyáltalán nem működik ilyen simán. Íme a futballvilág legeklatánsabb példái.
Santiago Bernabéu / 3 éve
Nagyon vigyázz Eden Hazard, mit döntesz! Nagyon sok olyan játékos igazolt már a Real Madridhoz, akik csak ott jött rá, hogy bődületes hibát követett el, és a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerette volna.
Örömfoci / 3 éve
Az angol futball a gólgyárosok újabb aranykora elé tekint, ennek apropóján a FourFourTwo felidézi a Premier League-időszak legnagyobb csatárait. A végeredményt nem csupán a rúgott gólok száma, de eredményeik, a játékstílusuk és a hátrahagyott örökségük is meghatározta. Kapusok, reszkessetek!
5 éve
A Mikulás alakját megihlető Szent Miklós püspöknek minden nyelven van megfelelője, és a név több viselőjéből is kiváló futballista is lett. Összeszedtük az öt legismertebb futballozó "Mikulást".
7 éve
Hét ország, tizenkét csapat. Immár ez Nicolas Anelka "statisztikája", miután saját twitter oldalán jelentette be, hogy Indiába szerződik.  
7 éve
Bár Anelka a nyáron egy családi tragédia miatt egyszer már bejelentette, hogy azonnali hatállyal felhagy a futballal, végül mégis maradt a West Bromnál. Egészet addig amíg azzal a bizonyos gólörömmel botrányt nem okozott. Úgy néz ki, van csapat, ahol ennek ellenére befogadják a játékost.
7 éve
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) öt bajnoki mérkőzésre eltiltotta Nicolas Anelkát, a West Bromwich Albion francia csatárát, mert tavaly év végén, a West Ham United ellen szerzett első gólja után antiszemita kézmozdulatot tett.
7 éve
Nicolas Anelkának, a West Bromwich Albion francia labdarúgójának állítólagos antiszemita kézmozdulata miatt végül a klub főszponzora úgy döntött, nem támogatja többé a birminhami csapatot, és kiszáll. Valószínűleg ez volt a futballtörténelem legdrágább elfuserált karlendítése.