címke: Nice

Mesterkurzus / 1 éve
A Nice új edzője a játékosból lett edzőségről, és arról, miként edzené saját fiatal énjét.
1 éve
Vincze Szabolcs
A francia bajnokságban játszó Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola az angol sajtónak nyilatkozva elárulta, hogy mi lehet a Serie A-ba vágyó ügyfele következő klubja, és mivel a nyáron ingyen igazolható, elég sokan érdeklődnek iránta a legnagyobb olasz klubok közül.
2 éve
Mario Balotelli szerződése nyáron lejár Nizzában, ahol a csatár újra megtalálta magát, és könnyen lehet, hogy Franciaországból visszatér hazájába, ugyanis az SSC Napoli jelezte, hogy le szeretné igazolni. Ráadásul fizetni sem kellene érte, ami Olaszországban fontos szempont.
2 éve
Mario Balotelli kikelt magából a Nice-Marseille francia bajnoki félidejében, mert rosszul viselte, hogy csapata percek alatt leadta kétgólos előnyét, és még a szünetig hátrányba került. Mondjuk, utána sem lett jobb a helyzet
5 éve
A PSG sorozatban hetedik mérkőzését nyerte meg a francia bajnokságban, amire korábban még sosem volt példa, és a nizzai nézőszám is megdőlt. A tavaly átadott új stadionban ugyanis 35 ezer néző tekintette meg a mérkőzést, és ez a klub új rekordja. A meccset egyébként egy, szabályosnak semmikép nem nevezhető gól döntötte el: Ibrahimovic labdája után Cavani két kézzel meglökte Kolodziejczakot, akiről a saját kapujába pattant a labda.