címke: Neymar

Brazília / 6 napja
Neymar, a brazil válogatott kapitánya szerint El Salvador ellen kemény ítélet volt neki sárgát adni szimulálásért, főleg egy elmaradt büntető után.
Brazília / 1 hónapja
A világbajnokság alatt sokszor viccet csináltak Neymar színpadias viselkedéséből, a brazil szövetségi kapitány azonban teljes mellszélességgel a játékos mögött áll.
Brazília / 2 hónapja
A világbajnokságon nyújtott műesései és fetrengései után az internet népe nekiesett Neymarnak. Egykori csapattársa, a brazil Kaká azonban védelmébe vette a támadót.
Brazília / 2 hónapja
Az egykori brazil válogatott Júlio Baptista szerint honfitársát, Neymart tényleg ütik-vágják a pályán, de a színészkedéseivel már túlmegy egy határon.
Santiago Bernabéu / 2 hónapja
Az elmúlt napokban tele volt a világ sportsajtója azzal, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Real Madridot, és a következő szezont a Juventusnál kezdi. Csapattársa, a horvát Luka Modric szerint viszont maradni fog.
Belgium-Brazília / 2 hónapja
A világbajnokságon rengeteg kritikát kap az esései miatt a brazil Neymar, a fél internet a róla készült mémeken pörög. A belga Romelu Lukaku azonban megvédte a PSG sztárját.