címke: németország

Örömfoci / 10 hónapja
Ha német vagy, és döntöttél már el vb-döntőt, van egy rossz hírünk... Vajon Helmut Rahn, Gerd Müller és Andreas Brehme után Mario Götze élete is kisiklik?
Németország / 12 hónapja
Jürgen Klopp, a Liverpool német menedzsere szerint a válogatott középpályással, Mesut Özillel szembeni ellenségeskedés az elmúlt időszakban nemcsak aránytalan, de álszent is volt.
Euro 2024 / 1 éve
Philipp Lahm csapatkapitánya volt a 2014-ben világbajnokságot nyert német válogatottnak, és 2024-es Európa-bajnokságon is fontos szerepet kaphat, ha Németország nyer.
örömfoci / 1 éve
A Bayern München játékosa, Jérome Boateng a világ egyik legjobb középhátvédje. Az FFT felugrott hozzá egy csésze kávéra, közben szó esett az edzőkről, trófeákról és a Jay Z-től kapott tanácsokról is.
Örömfoci / 1 éve
Interjú a német védelem vezérével, aki rendkívül magabiztos, és – rossz hír az ellenfelek számára – nagyon elszánt, hogy a harmadik nemzet legyenek, amelyik megtartja a világbajnoki trófeát.
örömfoci / 1 éve
Joshua Kimmich 22. születésnapján a FourFourTwo gyújtotta meg a gyertyát a tortán, úgyhogy gyorsan megkérdeztük, milyen érzés Philipp Lahm utódjának lenni a Bayernnél.
1 éve
A címvédő Németországot rangsorolta első helyre a FIFA a nyári világbajnokság előtt, míg a vendéglátó oroszok szégyenszemre a vb-mezőny legalján kullognak a kínos 70. helyükkel.