címke: Miroslav Klose

Top 10 / 2 hónapja
A FourFourTwo összegyűjtötte a futballtörténelem legemlékezetesebb átigazolásait, amelyek a nagy név ellenére semmilyen pénzmozgással nem jártak, de nagyon jól sültek el.
Örömfoci / 3 hónapja
A 2021-es Európa-bajnoki döntő előtt talán érdemes felidézni, hogy Olaszország finoman szólva sem ideális körülmények között készülhetett a 2006-as világbajnokságra, mégis az egyik legnagyobb bűnbaknak kikiáltott, de a kritikákat higgadtan kezelő Fabio Cannavaro lett a torna hőse.
Örömfoci / 2 éve
Amióta 1994 nyarán először megjelent az angol FourFourTwo, a legnagyobb szupersztárokat vittük közelebb az olvasókhoz. Íme, az a 101 labdarúgó, akivel a legnagyobb kitüntetés volt találkoznunk. Íme, az 1. rész.
7 éve
Olasz sajtóértesülések szerint Miroslav Klose, a Lazio 36 éves, egykori német válogatott csatára hamarosan aláírja új szerződését, vagy mostani olasz klubjával, a Lazióval, vagy visszatér a Bundesligába, a Kaiserslautern csapatába. Felmerül a kérdés: milyen anyagból van ez az ember?
7 éve
Visszavonulása után, 2016-tól edzőként kívánja folytatni pályafutását Miroslav Klose, a németek világbajnok labdarúgója. A 36 éves játékos szerdán közölte, hogy még két idényt kíván eltölteni az olasz Laziónál, majd edzőképzésen venne részt.
7 éve
Miroslav Klose beírta magát a futball történelemkönyvébe, miután az idei világbajnokságon megszerezte 16. vb-gólját is, és ezzel minden idők legeredményesebb játékosa lett a világbajnokságokon. Most pedig eldöntötte, meddig futballozik még.