címke: Mezey György

Döglött akták / 1 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal felidézzük azt az időszakot, amikor Mezey György volt Hosszú Katinka.
Döglött akták / 1 éve
Ezúttal megpróbáljuk megfejteni, milyen machinált pénzmozgásokat követően került Dárdai Pál Pécsről a BVSC-be, majd onnan tovább Berlinbe.
Döglött akták / 1 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd ügyirata közül. Ezúttal felidézzük, hogyan szállította le a buszról Mezey Nyilasit 1986-ban.
Döglött akták / 1 éve
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügy­irata” közül. Ezúttal felidézzük, mibe került Mezey Györgynek, hogy kimentette Pintér Attilát a honvédség markából 1988-ban.
4 éve
1985-ben hódította meg a mozivásznat a Vissza a jövőbe című sci-fi-paródia, amelyben ugye a főhős, Marty McFly (Michael J. Fox) 2015 októberében landolt a jövőben, mint ahogy ezt most az is tudja, aki nem szeretné tudni, lévén, hogy most láthattuk meg, milyen jövőt jósoltak az emberiségnek Hollywoodban. Marty találkozott repülő gördeszkával, önmagától befűződő sportcipővel, satöbbi... de van néhány jelenség a futballban is, ami igencsak meglepte volna...