címke: Mesut Özil

PL / 2 hete
A londoniak középpályása egy interjúban erősítette meg, hogy nem áll szándékában elhagyni a csapatot.
Premier League / 2 hónapja
A világ legjobb játékosai közül kettő, Mesut Özil (Arsenal) és Alexis Sánchez (Manchester United) sem tud bekerülni klubja kezdőcsapatába, de más csapatot sem talál magának. Hogyan jutottunk ide?
Németország / 8 hónapja
Jürgen Klopp, a Liverpool német menedzsere szerint a válogatott középpályással, Mesut Özillel szembeni ellenségeskedés az elmúlt időszakban nemcsak aránytalan, de álszent is volt.
Nationalelf / 11 hónapja
Julian Draxler, a német válogatott támadója szerint hiába állítják, hogy csapattársa, Mesut Özil már túl van pályafutása csúcsán, a világbajnokságon bizonyítja majd az ellenkezőjét.
1 éve
Angol sajtóforrások szerint Mesut Özil, az Arsenal német középpályása nemcsak Londont szeretné elhagyni, hanem Angliát is, és a napfényes Olaszországba szeretne költözni: a Juventusban folytatná a pályafutását.
1 éve
A Manchester United nemcsak fel akarja venni a költekezési versenyt a Manchester Cityvel, hanem abban meg is akarja előzni a városi riválist. José Mourinho a hírek szerint ugyanis háromszázmillió fontot kért a vezetőségtől, hogy összerakhassa álmai csapatát.