címke: Meccsek amik megváltoztatták az életemet

Meccsek, amik... / 4 napja
„Ritka, hogy valaki úgy játsszon mérkőzést, hogy minden egyes csapattársa a legjobb formájában van, különösen, ha ez a világbajnokság döntője!" Youri Djorkaeff mesélt az FFT-nek legemlékezetesebb góljairól.
Meccsek, amik... / 1 hete
„Ez volt az első gólom el Clásicón a Barcelona ellen, harminc méterről bombáztam rá, és Francesc Arnau nem tudta megfogni. Néhány évvel később hallottam, hogy azt mondja, ezen a találaton fordult meg a pályafutása, mert Louis van Gaal nem számított rá többet.” Roberto Carlos mesélt az FFT-bek élete legemlékezetesebb góljairól.
Meccsek, amik... / 1 hete
"Minden képzeletet felülmúl, hogy null háromról végül miénk lett a trófea. A szünetben nem arról beszéltünk, hogy megfordítsuk az eredményt, csupán arról, hogy ne égjünk még nagyobbat. Szerintem volt köztünk olyan, aki örült volna, ha három nullnál lefújják."
Meccsek, amik... / 3 hete
A Manchester United egykori legendás védője, az ír Paul McGrath mesélt a FourFourTwo-nak egy rossz passzról, a pápai találkozóról, Ryan Giggsről és persze pályafutása legemlékezetesebb meccseiről.
Meccsek, amik... / 1 hónapja
"A mai napig emlékszem arra a hangulatra, ami a stadionban uralkodott. A Parma játékosai a hatalmas zaj miatt hitetlenkedve léptek ki a pályára, látszott, hogy nagyon megijedtek" - mesélte Claudio Reyna az FFT-nek.
Meccsek, amik... / 1 hónapja
Több mint ezer élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, és kapusként gólt szerzett az 1967-es angol szuperkupa-találkozón. Az északír Pat Jennins legemlékezetesebb meccseiről mesélt az FFT-nek.