címke: Mauro Icardi

Santiago Bernabéu / 2 hónapja
Mauro Icardi, az olasz Internazionale csatára Madridba utazott, hogy megnézze a Boca-River superclásicót. Bár a Real meg akarja szerezni a csatárt, jelenlegi edzője mégsem izgul.
San Siro / 2 hónapja
Egyre többet cikkeznek arról, hogy Mauro Icardi januárban otthagyja az Internazionale csapatát, és a Real Madridhoz igazol. Az érintett szerint viszont erre semmi oka nincs.
top 10 / 5 hónapja
Akárhogy is nézzük, a csatárok aranykorát éljük, a FourFourTwo pedig még közülük is igyekezett kiválasztani a tíz legjobbat.
10 hónapja
Egyre közeledik a nyári labdarúgó világbajnokság, már nyolcvan nap sincs hátra, de nem mindenki várja izgatottan a futballvilág legnagyobb eseményét. A FourFourTwo összeszedett tíz világsztárt, akik jelen állás szerint nem lesznek ott Oroszországban, bár némelyikük esetében azért mutatkozik rá némi esély.
11 hónapja
A Manchester United szurkolói szerint a klub jól tenné, ha megvásárolná Mauro Icardit az Internazionale csapatától, a hétvégén négy gólt szerző argentin csatár szerintük ugyanis tökéletesen tudna futballozni José Mourinho irányítása alatt.
1 éve
A Serie A első helyén álló Internazionale csapata meglepő vereséget szenvedett hazai pályán, ahol 3-1-ra kapott ki a a középmezőnyben küzdő Udinesetől. Így az SSC Napoli máris lehetőséget kapott, hogy visszaálljon az élre, de a címvédő Juventus is megelőzheti a milánói kék-feketéket.
1 éve
Az évről évre visszatérő pletykák miatt valami tényleg lehet abban, hogy Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát a Real Madrid csapatánál, és mivel már 32 éves, talán utoljára lesz lehetősége klubot váltani, ha tényleg akar. Mindeneste a Realt sem kell félteni, Madridban máris kitalálták, kit kell megszerezni a helyére.