címke: Mauricio Pochettino

FFT-összeállítás / 4 hete
A tavaly nyári passzivitása után idén várhatóan alaposan a zsebébe nyúl majd a Tottenham, amelynek nem lehet más célja, mint hogy a következő idényben is versenyképes együttes legyen. A brit FourFourTwo munkatársa, Greg Lea összegyűjtött néhány nevet, akik illeszkednének Mauricio Pocchettino gépezetébe.
Tottenham / 1 hónapja
A Tottenham menedzsere szerint Christian Eriksen nyitott arra, hogy megbeszéléseket folytasson a londoni együttessel egy esetleges új szerződésről.
Örömfoci / 3 hónapja
Amikor sérülések sújtják a Tottenhamet, késik az új stadion átadása, és nincsenek új igazolások, a csapat valami csoda folytán mégis versenyben van a BL-címért. Lucas Moura szerint a Tottenham nagyon éhezi a sikert.
Old Trafford / 5 hónapja
Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United ideiglenesen kinevezett menedzserét nem az motiválja, hogy a Spurs ellen megdöntse a legendás Matt Busby rekordját a kispadon.
Santiago Bernabéu / 7 hónapja
A világ legnagyobb klubját nagyon nehéz irányítani, és Julen Lopetegui gyorsan megbukott a Real Madrid kispadján. Hétfőn kirúgták, de jó kérdés, hogy ki jöhet számításba, hiszen olyan nem lehet, hogy a Realnak nincs edzője.
Bajnokok Ligája / 9 hónapja
Mauricio Pochettino, a Tottenham Hotspur menedzsere megvédte csapatát az Internazionale elleni keddi vereség után, mikor újságírók azt feszegették, miért nem játszott Kieran Trippier és Toby Alderweireld.
Az alvás tudománya / 9 hónapja
A labdarúgók világa gőzerővel keresi a tökéletes alvás titkát, nyomában lepedő matracon nem marad. Alvásguruk, hálókapszulák és viselhető kütyük segítenek a kor csillagainak olyan frissen és üdén nekiállni az egész napos focizásnak, amiről elődeik álmodni sem mertek.