címke: Marouane Fellaini

Friss / 1 éve
José Mourinho jól kezdett a Tottenhamnél, ennek ellenére sajtóhírek szerint a portugál sztáredző már azon gondolkodik, hogy miként erősíti meg keretét a téli átigazolási időszakban.
Old Trafford / 2 éve
Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása után a Manchester Unitednek új csapatot kellett (volna) építenie, ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy most a legtöbb szurkoló legszívesebben a komplett keretet kicserélné. De kikről is van szó? A FFT sorrendbe állította az elmúlt hat év igazolásait.
Marouane Fellaini / 2 éve
José Mourinho, a Manchester United menedzsere szerint a BL-továbbjutást érő gól szerzője, Marouane Fellaini újra bebizonyította, hogy nem érdemli meg az őt ért kritikákat.
3 éve
José Mourinho, a Manchester United menedzsere sajtóhírek szerint zöld utat adott Marouane Fellaininek, így a belga játékos akár hét héten belül is távozhat az Old Traffordról, méghozzá Törökországba.
4 éve
Romelu Lukaku büntetőt hibázott a Leicester City ellen, így a Manchester United nyáron igazolt csatára végül nem talált be első három bajnokiján az ellenfél kapujába. A csereként beállt Marcus Rashford és Marouane Fellaini viszont ezúttal igen, így a United harmadik bajnokiját is megnyerte.
4 éve
Miután Marouane Fellaini lefejelte Sergio Agüerót, és nyolc másodperc alatt (!) két sárga lapot kapott, teljesen jogosan kiállították a Premier League 26. fordulójának elhalasztott meccsén, a Manchester City otthonában. A United az utolsó tíz percben tíz emberrel is keményen védekezett, és bár a hazaiak nagyon keményen nyomtak, a végén sikerült kibekkelnie a gólnélküli döntetlent.
7 éve
Louis van Gaal, a Manchester United új menedzsere, érkezése után az egy évvel ezelőtt megszerzett Marouane Fellainival is közölte, hogy ha van ajánlata, bátran elmehet, ő nem gördít akadályt az útjába, mert nem tervez vele a jövőben. A belga középpályás azoban lehet, hogy mégis marad, mert az angol klub másodszor is elutasította az olasz Napoli ajánlatát.