címke: Mario Balotelli

Örömfoci / 1 hete
Bármilyen klub kispadján is ült, José Mourinhónak mindig volt egy vagy több játékosa, akivel nem volt túl rózsás kapcsolata. Az sem számított, ha az illető világsztár volt. Kérdés, a Tottenham Hotspursnél kit szúr ki magának?
FRISS / 1 éve
Az olasz csatár Brazília helyett Bresciába szerződhet, de azt sem végállomásnak képzeli el.
Top 10 / 1 éve
Az olasz Mario Balotelli gólöröme mérföldkőnek számított a Marseille-Saint-Étienne francia bajnokin, mikor élőben jelentkezett be az Instagramra. Ebből az alkalomból a FourFourTwo összegyűjtötte a futballtörténelem legfurcsább gólörömeit.
2 éve
Vincze Szabolcs
A francia bajnokságban játszó Mario Balotelli ügynöke, Mino Raiola az angol sajtónak nyilatkozva elárulta, hogy mi lehet a Serie A-ba vágyó ügyfele következő klubja, és mivel a nyáron ingyen igazolható, elég sokan érdeklődnek iránta a legnagyobb olasz klubok közül.
2 éve
Brit sajtóértesülések szerint Mario Balotelli nemcsak hogy visszatér az élfutballba a következő szezontól, de nem kisebb klub akarja megszerezni, mint az olasz bajnok Juventus. Persze ingyen, hogyan máshogy?
2 éve
Mario Balotelli szerződése nyáron lejár Nizzában, ahol a csatár újra megtalálta magát, és könnyen lehet, hogy Franciaországból visszatér hazájába, ugyanis az SSC Napoli jelezte, hogy le szeretné igazolni. Ráadásul fizetni sem kellene érte, ami Olaszországban fontos szempont.