címke: Marcus Rashford

Örömfoci / 6 hónapja
Végre kezdődik az Európa-bajnokság! A FourFourTwo megkérdezte, a sokra hivatott angol válogatott tagjai közül mit remél a tornától Raheem Sterling és Dominic Calvert-Lewin, míg Harry Winter, a Times szakírója azt is tudja, Anglia miért szenved mindig annyira az Eb-ken…
Örömfoci / 1 éve
Ole Gunnar Solskjaer vezetésével a Manchester Unitednek óriási feladat lesz helyreállítani a régi ragyogást. Megkérdeztük a klub prominenseit és szürke eminenciásait, hogy mi kell majd a Liverpool és a városi rivális City legyűréséhez.
Örömfoci / 1 éve
Marcus Rashford karrierje alighanem még csak most indul be igazán, de a Manchester United és az angol válogatott támadója már ma is kirobbanthatatlan a csapataiból. Még mindig csak 22 éves, és már 38-szoros válogatott.
Old Trafford / 1 éve
Gary Neville szerint Mason Greenwood hatékonyabb támadó, jobb befejező játékos, mint Marcus Rashford. Ha ez igaz, szép jövő el néz a Manchester United.
Old Trafford / 2 éve
Nem titok, a csatárgondokkal küzdő Manchester United már januárban szeretné megerősíteni a támadó alakzatot, és a jelek szerint jó esélye lesz elhozni Párizsból Edinson Cavanit.
Premier League / 2 éve
Kiderült, hogy a Manchester United egyik igazolási célpontja Timo Werner, az RB Leipzig csatára, akire azonban a rivális Liverpool is lecsapna.