címke: Marco Verratti

PSG / 2 éve
Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain edzője szerint nem Neymar távolléte az oka annak, hogy a csapat vasárnap, húsz forduló után elveszítette első bajnokiját a szezonban.
6 éve
A FourFourTwo magazin 2015. februári számában, a jövő sztárjait bemutató átfogó cikkünkben portrét olvashattak Marco Verrattiról, a PSG olasz ifjoncáról. A szerda esti Chelsea-PSG Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő londoni visszavágóját (az első meccs 1-1 lett) a párizsiak részéről a Verrattiról szóló cikkünk megosztásával vezetjük fel.
6 éve
A PSG 21 éves játékosa, Marco Verratti több európiai élcsapat érdeklődését felkeltette, ám a futballista a téli átigazolási időszakban maradt Párizsban. Igaz, sokak szerint csak átmenetileg.
8 éve
Bár Franco Baldini, az AS Roma klubigazgatója tagadja, mégiscsak feszültség lehet Zdenek Zeman, a Serie A-ban olykor látványosan, mégis rapszodikusan futballozó fővárosi Farkasok trénere és a klub – egyik – ikonja, Daniele De Rossi között. De Rossival együtt Martin Stekelenburg és Nicolas Burdisso is távozhat a csapattól, viszont érkezhet Marco Verratti a PSG-ből. 
1