címke: Marcello Lippi

Örömfoci / 1 hónapja
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a futall történetének legkiválóbb trénerei előtt. Íme, az FFT listájának ötödik része.
Serie A a '90-es években / 1 éve
Golaccio! A ’90-es években kétségtelenül Olaszország és a Serie A volt a futball hazája. Tizenhárom európai trófea, hat rekordáron eladott játékos, hat Aranylabda, nem is beszélve Asprilláról vagy Zidane-ról. Ez a Calcio királyságának ideje.
2 éve
Bár már tudni egy ideje, Andrea Pirlo hétfőn jelentette be hivatalosan is, hogy visszavonul, miután csapata, a New York City FC vereséget szenvedett az amerikai rájátszásban. Ennek kapcsán többen búcsúztak a Maestrótól.
5 éve
Mint arról korábban beszámoltunk, miután Marcello Lippi harmadszor is megnyerte a kínai bajnokságot a Guangzhou Evergrande csapatával, bejelentette visszavonulását. Most mégis hagyott egy kiskaput magának.
5 éve
Marcello Lippi előbb harmadszor is megnyerte a bajnokságot a kínai Guangzhou Evergrande csapatával, majd bejelentette, lemond az edző posztról. Persze, azért „messzire nem ment”, hiszen a klub technikai igazgatója lett, ráadásul egy nap alatt megtalálták az utódját.