címke: Manchester United

Meccsek, amik... / 3 hete
A Manchester United egykori legendás védője, az ír Paul McGrath mesélt a FourFourTwo-nak egy rossz passzról, a pápai találkozóról, Ryan Giggsről és persze pályafutása legemlékezetesebb meccseiről.
Örömfoci / 1 hónapja
Az átigazolási hírek főszereplője 2021-ben még Messi és Ronaldo volt, de most eljön az ifjú trónfosztók ideje. Erling Haalandnál nincs keresettebb játékos: ő az első a 22-es listánkon, amelyben azokat a 22 év alatti játékosokat mutatjuk be, akik magukhoz ragadhatják a hatalmat.
Premier League, 2000 / 1 hónapja
A csatár Andy Cole 24 góllal járult hozzá a Manchester United triplájához az 1998–99-es idényben, de az vitathatatlan, hogy a legszebb a következőképpen született.
Örömfoci / 1 hónapja
Az idei BL-sorsolás előtt is voltak ciki történetek a sorozat elmúlt harminc évében. Sergio Ramos nem volt elegáns a döntőben, de legalább nem próbálta megvesztegetni a játékvezetőt macskaprémmel, és nem is bújt szennyeskosárba…
Örömfoci / 1 hónapja
Messi, Neymar és Mbappé éppen versenybe száll a Barcelona legendás MSN-hármasával. Rajtuk kívül azonban találtunk még halálos csatársorokat, amelyek garantáltan rémálmot okoztak a védőknek.