címke: Manchester United

Kérdezd meg pacekba! / 1 hete
Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: "Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be."
Az én csapatom / 2 hete
Több mint húsz év eltelt azóta, hogy a Manchester United három kupát nyert egy idény alatt. A csapat csatára korábbi társai közül válogatott, az Aston Villából, a Blackburnből és a Sunderlandből is.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Min múlott, hogy nem lett az Arsenalé? Miért nem vált be Moyes a Unitednál? Lehetett volna többször válogatott? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Michael Carrick.
Old Trafford / 1 hónapja
A Manchester United el fogja tiltani azokat a rajongókat, akikről kiderül, hogy részt vettek a hétvégi, Liverpool elleni bajnoki előtti erőszakos cselekményekben, amelyek miatt el is kellett halasztani a találkozót.
Old Trafford / 1 hónapja
Edwin van der Sart, az Ajax vezérigazgatóját egyelőre nem keresték az Old Traffordról Ed Woodward ügyvezető alelnök távozása kapcsán, pedig szívesen menne, ha szükség lenne rá.
Örömfoci / 1 hónapja
Bruno Fernandes hétvégente a Boavista lelátóin ugrált, ma pedig ő a Manchester United legnagyobb reménysége Éric Cantona óta. Vajon képes lesz-e visszaterelni Unitedot oda, ahol a helye van? Azt állítja, csak ez jár a fejében. A történet 2. része.