címke: Manchester United

Kérdezd meg pacekba! / 3 napja
Milyen volt másodhegedűsként Ferguson és Eriksson mellett? Visszatér még edzőként? Mi lett az esernyőjével? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Steve McClaren.
Old Trafford / 4 napja
A Manchester Unitedot vezető Ole Gunnar Solskjaer szerint a csapat sérülésből visszatért támadója, Alexis Sánchez hamarosan újra olyan jól játszhat majd, ahogy régen.
Premier League / 5 napja
Huszonhat év alatt számtalan mezben futottak már ki a játékosok a pályára a Premier League-ben, és miközben voltak kifejezetten jól sikerült felsők, mindannyian emlékszünk a legborzasztóbb darabokra. Ezeket gyűjtötte össze a FourFourTwo munkatársa.
Futball és zene / 6 napja
Ha arra voltál kíváncsi, hogyan néz ki az Arsenal címere egy Pink Floyd-kezelés után, ne is keress tovább.
Old Trafford / 1 hete
Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United ideiglenesen kinevezett menedzserét nem az motiválja, hogy a Spurs ellen megdöntse a legendás Matt Busby rekordját a kispadon.
Old Trafford / 1 hete
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United megbízott menedzsere nem vár új érkezőket az Old Traffordra januárban, szerinte marad a mostani keret.
MU / 2 hete
A Manchester United középpályása, Ander Herrera egy interjúban megdicsérte Paul Pogbát a decemberben mutatott látványosan javuló formájáért.