címke: Manchester City

Premier League / 6 napja
Nem újdonság, hogy a Premier League-klubok a leggazdagabbak a világon, és a legtöbbet ér a játékoskeretük. De pontosan mennyit is? A FourFourTwo munkatársa utánajárt, és klubonként rangsorolta őket.
Kérdezd meg pacekba! / 1 hónapja
Miért szerette Roy Keane-t? Ő nyírja otthon a füvet? Beszélt Xabi Alonsóval arról az ütközésről? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Nigel de Jong.
Old Trafford / 1 hónapja
A bolgár Dimitar Bebatov elárulta a FourFourTwo-nak, hogy őt kizárólag a Mancester United érdekelte, amikor 2008-ban elhagyta a Tottenhamet, pedig a City nagy pénzt fizetett volna neki.
top 10 / 1 hónapja
A FourFourTwo munkatársa átvizsgálta az elmúlt évek valamennyi átigazolási összegét, és összegyűjtötte a legdrágább játékosok közül azokat , akiket a klubok nagyra tartottak, eddig azonban még sosem húzhatták magukra országuk mezét.
Premier League / 1 hónapja
Felejtsd el a szezononként legalább húsz gólt szerző csatárokat, vagy a mindenkinek feltűnő játékmestereket: íme, a Premier League el nem ismert hősei, akikről kevesebb szó esik, mint csapattársaikról, mégis imádják őket a szurkolók.
Premier League / 1 hónapja
A Premier League történetének legeredményesebb gólszerzője, Alan Shearer szerint az angol elitbajnokság 1992 óta íródó történetének legjobb külföldi "vétele" Sergio Agüero, a Manchester City argentin csatára volt.