címke: Manchester City

Santiago Bernabéu / 2 hónapja
A veterán védő, Sergio Ramos szerződése a nyáron lejár a Real Madridnál, a Manchester City pedig azzal a lendülettel le is igazolná a csapatkapitányt.
Premier League / 2 hónapja
Sergio Agüero majdnem egy évtizede játszik a Manchester City csapatában, ahol klubikonná vált, de a katasztrofális 2020-as év után úgy tűnik, már nem kap nagyobb szerepet Josep Guardiola terveiben.
Örömfoci / 3 hónapja
A svéd Sven-Göran Eriksson 42 éve dolgozik edzőként, csapataival 19 jelentős trófeát nyert, és öt alkalommal volt nagy torna döntőjében. Sikerei titkairól beszélt a FourFourTwo-nak.
Premier League / 4 hónapja
Kilenc évvel ezelőtt, 2011-ben a Manchester City ezen a napon jelentette be, hogy csatára, Carlos Tévez ellen fegyelmi eljárás indul, mert nem volt hajlandó csereként pályára lépni.
Örömfoci / 7 hónapja
Az évezred első évtizedében elbúcsúztunk a legendás Puskás Ferenctől, Torghelle Sándor két góllal megvette a repülőjegyét Angliába, Kassai Viktor pályafutása igazán beindult, és elkezdődött a Manchester City felemelkedése, ami átrajzolta a Premier League-et.
Európai futball / 7 hónapja
Eltörölték Josep Guardiola csapatának, a Manchester City eltiltását, így a gárda a következő idényben is indulhat a Bajnokok Ligájában, aminek viszont meglehet a maga "pillangó-hatása"a futballban.