címke: Mainz 05

3 éve
Ha csak a késő esti mérkőzésen nem nyer a Schalke az Eintracht Frankfurt otthonában, megmarad Dárdai Pál csapata hárompontos előnye a dobogóért vívott harcban. A Dortmund mérkőzésével kapcsolatban csak annyi: 10 perccel a vége előtt még vesztésre állt Thomas Tuchel csapata…
4 éve
A harminchét éves Daniel Haas az új média felelőse a német bajnokságban szereplő Mainzban. Nem mellesleg tökéletesen beszél magyarul, sőt, mint mondja, együtt érez és szenved a magyar válogatottal és klubcsapatokkal.
5 éve
Huszti Szabolcs a kezdő csapatban kapott helyet, de ő sem tudott segíteni a Hannovernek. A csapat idegenben, a Mainz vendégeként lépett pályára, és a hazaiak Malli és Choupo-Moting góljával 2-0-ra nyertek.
5 éve
Bár a szünetben Parker góljával még a Mainz vezetett, a második játékrészben a Bayern megrázta magát, és Robben, Mandzukic valamint Müller két góljával 4-1-re megnyerte a mérkőzést. Nézd meg a gólokat, valamit pár igazán jó képet a meccsről.
6 éve
Csütörtökön megkezdi a felkészülést a következő idényre a Schalke 04 labdarúgócsapata, amelynek kívánságlistáján Szalai Ádám neve is szerepel.